You are here

Årets sommerskoler for kulturglade børn er klar

Der er sjove og spændende sommerskoler i sigte, når biblioteker og kulturskoler i Favrskov inviterer til et væld af aktiviteter i skolernes sommerferie.

Bueskydning, fiskeri, genbrugskunst eller street art? Eller måske en mystisk gåde, der skal løses? Der er mange sommerskoler at vælge mellem for alle børn mellem 6 og 16 år. Favrskov Bibliotekerne har samlet herlighederne i en digital folder, der er klar på favrskovbib.dk, med overblik over de mange tilbud i sommerferiens første og sidste uger.

Der er spændende tilbud fra bibliotekerne, billedskolerne og musikskolen i folderen, der tilbyder udfordringer for kreative og nysgerrige børn. Der bliver mulighed for at spille musik, male, sysle, skrive og bevæge sig. Kort sagt – lære noget nyt og fordybe sig samtidig med at man har det sjovt og får nye venner. Tilbuddene fordeler sig mellem Hadsten, Hinnerup, Hammel og Ulstrup, og der er kyndige voksne tilknyttet alle sommerskoler.

Sommerskolerne tilrettelægges selvfølgelig efter de gældende coronarestriktioner. Der er åbent for tilmelding til aktiviteterne på favrskovbib.dk og de andre steder, der er nævnt i folderen, og der er et begrænset antal pladser, så skynd dig at sikre dit barn en plads.

Dato: 30. april 2021

Senest opdateret:

30. april 2021