Barselsvikar ansat med bred erfaring

John René Keller Lauritzen kommer med bred erfaring til jobbet som sekretariatschef i Social og Sundhed.

John René Keller Lauritzen tiltræder jobbet som sekretariatschef i Social og Sundhed 1. august 2019. Frem til 31. august 2020 skal han være barselsvikar for Camilla Sonne.

35-årige John René Keller Lauritzen kommer fra en stilling som chefkonsulent i Horsens Kommune ved afdelingen for strategi og kommunikation, hvor han blandt andet har arbejdet med at betjene Kultur- og Civilsamfundsudvalget og udarbejde strategier for kommunen.

Han har også været konsulent hos Teknologisk Institut, ekstern underviser på Roskilde Universitet, og han er medforfatter på flere bøger og udgivelser omkring social innovation og bæredygtighed på velfærdsområderne.

John er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet i 2011, og han bor med sin hustru og tre børn i Hadsten.

Dato: 27. juni 2019

27. juni 2019