Beboerne på Solhøj får tilbud om 3. vaccinationsstik

Sundhedsstyrelsen anbefaler beboere på plejehjem at få et 3. vaccinestik mod Covid-19. Solhøj i Hammel er det første plejecenter, som får besøg af regionens vaccinations-personale.

Solhøj i Hammel er det første plejecenter i Favrskov, hvor beboerne bliver tilbudt et 3. stik. Det sker allerede i morgen, fredag 10. september. Her vil læger og sygeplejersker fra Region Midts vaccinationscentre møde op på plejecentret og give 3. stik til de borgere, der gerne vil vaccineres efter Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Beboerne på de øvrige plejecentre i Favrskov bliver også tilbudt et 3. stik og vil blive kontaktet herom i de kommende uger. Vi har endnu ingen oplysninger om, hvornår vaccination på de øvrige centre vil finde sted.

Der er pt. ingen smittede beboere på plejecentrene i Favrskov, men på plejecentre i Danmark ses der en stigende smitte. Et tredje stik vil ifølge Sundhedsstyrelsen forbedre og forlænge effekten af de første vaccinationer, så man får en bedre og længerevarende beskyttelse mod Covid-19.

Dato: 09. september 2021

09. september 2021