Bevis og blomster til ledere på skolerne

Britt, Bjørn, Heidi og Jakob har siddet på skolebænken og har nu en DOL-eksamen i hus.

Britt, Bjørn, Heidi og Jakob har til daglig lederstillinger på tre af kommunens folkeskoler. Nu har de selv siddet på skolebænken, hvor de har taget diplomuddannelsen Den Offentlige Lederuddannelse (DOL).

Det er moduler med fokus på det personlige lederskab, faglig udvikling, ledelse af medarbejdere, strategi og blik for organisationen.

Anne Gammelby Lybecker, skolechef i Favrskov Kommune, var med til at overrække buketter og sige tillykke, og hun glæder sig over ledernes lyst til at blive endnu dygtigere:

- Vi prioriterer lederudviklingen, da lederne skal være klædt godt på både fagligt og personligt, så de hele tiden kan være med til at udvikle skolerne og skabe rammer, hvor både elever og personale kan yde deres bedste. Vi skal holde hinanden til ilden og sørge for at give hinanden udfordringer, så vi får de bedste Favrskov-skoler som overhovedet muligt.

På billedet er det fra venstre Bjørn De Place, skoleleder på Bavnehøjskolen, Britt Lundkvist Ovesen, viceskoleleder på Hadbjerg Skole, Heidi Olsen, indskolingsleder på Hadbjerg Skole og Jakob Buhl Monrad, viceskoleleder på Haldum-Hinnerup Skolen.

Dato: 27. januar 2020

27. januar 2020