You are here

Bibliotekerne byder på vinterferieaktiviteter

Nok er bibliotekerne fortsat lukkede, men hip hurra for brugbare vinduer og kreative påfund i vinterferien.

Der er en skattejagt rundt omkring kulturhusene med fokus på truede dyr og alfabetet. I bibliotekernes vinduer kan du finde plakater om at være en ”alfabet-atlet” og sjove alfabetrim.

Du kan også deltage i en fastelavnskonkurrence, som du kan læse mere om på bibliotekernes hjemmeside.    

I den forløbne uge har kunstneren Phuc Van Dang udsmykket vinduespartier i alle kommunens kulturhuse, og nu kan du deltage i en konkurrence, hvor både børn og voksne kan prøve kræfter med tapekunst derhjemme. Du kan hente en rulle tape i bibliotekets åbningstid – i Hinnerup, Hadsten og Hammel kl. 15-17 mandag, onsdag og fredag, i Ulstrup onsdag og fredag kl. 15-17. Der er en præmie til en voksen og til et barn. Se en lille gør-det-selv-video, hvor Phuc fortæller, hvordan du laver tape street art.

Når nu du alligevel er ude at gå nogle skønne ture i vinterferien, så er det oplagt at deltage i Grab&Gå. Det er et projekt i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening Favrskov, Favrskov Forsyning og bibliotekerne og kulturhusene, som opfordrer alle til at samle skrald på deres gåtur. I bibliotekernes åbningstid (se ovenfor) kan du få udleveret en sæk og låne en affaldsopsamler. Ved kulturhusene står der i uge 7 og 8 containere til sækkene.

Dato: 14. februar 2021

Senest opdateret:

14. februar 2021