Billedskolerne står bag årets julekort

Sådan ser de omrindelige tegninger med hjerterne ud - 12 stk. i alt.

Og her er tegningerne samlet til kommunens julekort.

Med hånddekoreret papir har billedskoleeleverne skabt smukke hjertebilleder, som i år er Favrskov Kommunes julekort.

Tidligere på året påtog de fire billedskoler i kommunen sig opgaven med at skabe kommunens julekort. Line Frøslev, leder af Hinnerup Billedskole, har været tovholder på projektet, hvor hjertet er den gennemgående figur.
- Vi har selvfølgelig styret farvesammensætningen, så det ikke stritter i alle retninger, og så har eleverne dekoreret det papir, de har brugt til hjerterne og til at sætte hjerterne op på. Alle billedskoler har andel i projektet, og vi er rigtig tilfredse med resultatet, siger Line Frøslev.

Favrskov Kommune bruger julekortet til de julehilsner, der skal sendes ud – enten som et trykt julekort eller i en digital udgave, som mange efterhånden benytter sig af.

Dato: 01. december 2017

01. december 2017