Brændende kærlighed til plejecentrene

Louise og Jacob Jepsen afleverer de farvestrålende blomster på Tinghøj i Hammel.

Bodil, der bor på Tinghøj, kigger ud for at se de mange blomster.

Gartneriet Knud Jepsen a/s i Korsholm mærker i den grad også corona-nedlukningen.

Eksportmarkedet er lukket, og de har udsigt til at måtte kassere blomsterne ’Kalanchoe’, også kendt som ’Brændende kærlighed’, på en tid af året, der plejer at være en af de travleste. Hvad stiller man så op?

- Vi tænkte, at vi kunne glæde andre med blomsterne, så vi har blandt andet kontaktet alle plejecentrene i Favrskov Kommune, også Sall Friplejehjem, fortæller Louise Jepsen, creative manager.

Sammen med sønnen Jacob har hun i dag været på rundtur i Favrskov. Billederne er taget på Tinghøj i Hammel, hvor Bodil, der bor på Tinghøj, kiggede ud for at se de fine blomster – i god afstand til blomsterbringerne.

Lone Dykjær Jessen, administrativ medarbejder på Tinghøj, glæder sig over den farvestrålende gave:
- De pårørende må jo ikke komme på besøg, så det bliver godt at kunne glæde alle med blomsterne i deres egen bolig og i fællesarealerne. Det kan give lidt påskehygge.

Der bliver sagt mange tak på afstand med varme i stemmen, og så drager Louise og Jacob videre til Hammel Neurocenter, der også har sagt ja til en gang ’brændende kærlighed’.

Dato: 20. marts 2020

20. marts 2020