Byrådsmøde via Skype gik godt

Normalt begynder alle byrådsmøder i Favrskov Kommune med en sang. Det indslag var droppet på gårsdagens byrådsmøde, der på grund af corona-nedlukningen for første gang foregik som et video-møde via Skype.

Borgmester Nils Borring holdt som vanligt snor i dagsordenen og læste punkterne samt indstillingerne op. Byrådsmedlemmerne var med på en forbindelse i deres eget hjem, så de kunne melde ind, hvis de havde kommentarer til de enkelte sager. Der var 23 sager på den åbne del af dagsordenen.

- Det var et byrådsmøde, vi ikke lige sådan glemmer, for vi var sammen - men hver for sig. Det gik fint, men man skal vænne sig til den anderledes mødeform. Der var en lang dagsorden, men det blev et lidt kortere møde end normalt, da folk ikke i samme grad beder om taletid. Det bliver mindre personligt og involverende på denne måde, men det er positivt, at vi trods alt kan fortsætte det politiske arbejde, lyder det fra Nils Borring.

Læs dagsordenen og referatet.

Se byrådsmødet.

Dato: 25. marts 2020