You are here

Corona-vaccination til +65-årige

Indenfor kort tid kan borgere, der er 65 år eller derover, og som modtager både personlig pleje og praktisk hjælp i Favrskov Kommune, begynde at booke tider til corona-vaccination.

I uge 1 åbner Region Midtjylland for booking af tider til de første vaccinationer mod Covid-19 for borgere i Region Midtjylland, der er 65 år eller derover, og som modtager både personlig pleje og praktisk hjælp. Sundhedsstyrelsen sender information til netop disse borgere via e-Boks. Borgere, der er undtaget digital post, modtager et almindeligt brev.

Borgere i Favrskov Kommune skal selv bestille tid til selve vaccinationen, når regionen åbner op for tidsbestillingen. Region Midtjylland vil løbende lægge ledige tider ud i takt med, at regionen modtager vaccinerne. I første omgang vil der være tale om et meget begrænset antal tider.

Borgere i denne målgruppe for vaccinen, som ikke selv eller ved pårørendes hjælp kan transportere sig til vaccinationscentrene, kan få tilbudt kørsel, og de vil få nærmere besked om det fra Favrskov Kommune. Der er etableret et vaccinationscenter i Randers, som Favrskov Kommune har tæt samarbejde med.

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at tilbyde liggende transport til borgere, der har brug for det. Disse borgere vil modtage nærmere besked, når der foreligger klarhed over deres muligheder for vaccination.

Dato: 07. januar 2021

Senest opdateret:

07. januar 2021