Debat om vindmøller ved Hallendrup

Af dole
Hallendrup vest for motorvej E45 mellem Hadbjerg og Voldum er udlagt til store vindmøller.

Projektansøgere har i fællesskab sendt et forslag ind til Favrskov Kommune med seks nye møller på 150 meter netop i det område. Ansøgningen betyder, at en debatperiode går i gang fra 3. januar til 31. januar 2017, hvor alle med interesse for projektet kan sende et debatindlæg til kommunen.

Efter debatperioden bliver der lavet en VVM-redegørelse (Vurdering og Virkning på Miljøet), et kommuneplantillæg og en lokalplan.

Hvis du har nogle emner, der bør belyses nærmere, inden byrådet tager stilling til det videre arbejde med vindmølleprojektet, så skriv til:

Favrskov Kommune
Teknik og Kultur
Skovvej 20
8382 Hinnerup

Eller til plan@favrskov.dk

Forslagene skal være modtaget af Favrskov Kommune senest 31. januar 2017 kl.15.30.

PDF icon Læs debatoplægget om vindmøller ved Hallendrup.pdf

Læs Vindmølleplan 28. maj 2013