Der er brug for flere Natteravne i Favrskov

5. oktober er der et online møde, hvor du kan høre mere om Natteravnenes arbejde.

Kommunens SSP-medarbejdere (skole, social myndigheder, politi) arbejder sammen med Natteravnene om at have kontakt til de unge mennesker i aften- og nattelivet i Favrskov Kommune.

Det er et velfungerende samarbejde, der har fokus på at skabe tryghed for alle i byerne.

Der er lige nu brug for flere frivillige Natteravne. Derfor holder Natteravnene i samarbejde med kommunen et virtuelt informationsmøde 5. oktober 2020 kl. 19 på Google Meet for interesserede borgere.

På mødet kan du høre mere om samarbejdet mellem kommunen og Natteravnene, og du får et indblik i, hvad det vil sige at være frivillig hos Natteravnene, når Heidi Hagen Siem og Hanne Bertelsen holder et kort oplæg. De er formænd for Natteravnene i Hadsten/Hinnerup og Hammel.

Anne Gammelby Lybecker, skolechef i Favrskov Kommune, deltager selvfølgelig også i mødet.

- I lighed med andre kommuner har vi i sommerens løb haft nogle udfordringer med unge mennesker, der larmer til sent på natten og laver hærværk i bybilledet. Vi skal selvfølgelig i dialog med de unge mennesker og deres forældre, og vi skal samarbejde med de øvrige aktører på området, så vi kan dæmme op for urolighederne og finde ud af, hvad de unge mennesker egentlig efterspørger. I den forbindelse er Natteravnene også en vigtig samarbejdspartner for os, og jeg håber, at det lykkes os at rekruttere nogle frivillige hjælpere via mødet 5. oktober, siger Anne Gammelby Lybecker.

Info om Google Meet:

Link til mødet: meet.google.com/iau-cjbw-xop

Sådan gør du: Du skal åbne linket i browserne Chrome, Edge eller Firefox. Hvis det ikke virker, kan du kopiere linket og indsætte det i en af de nævnte browsere.

Dato: 16. september 2020

16. september 2020