You are here

- Det er fedt at kunne gøre en forskel

  • For Tina Bruun giver det rigtig god mening at være mentor for en skoleelev.

    For Tina Bruun giver det rigtig god mening at være mentor for en skoleelev.

Til daglig er 43-årige Tina Bruun direktør i sit eget firma, TBsupport, der fra adressen i Hadsten hjælper kunderne med eksempelvis bogholderi og regnskab.

Hun er også mentor i Landsforeningen Talentspejderne, hvor hun i et forløb på 24 uger mødes en time om ugen med en skoleelev. Det handler om at motivere de unge, skabe trivsel og styrke deres tro på egne evner.

- Det er en god sag at gå ind i, og konceptet arbejder ud fra, at vi fokuserer på det, de er gode til og ikke på fejl og mangler. De skal have selvtillid og selvværd, og efter nogle uger folder de sig ud, og fra snakke med deres lærere og forældrene kan jeg mærke, at det hjælper, siger Tina Bruun.

Hun har taget et mentorkursus, der hænger sammen med det mentorprogram, hun guider den unge igennem i løbet af de 24 uger.
- Det er fedt at kunne gøre en forskel, så alle får en chance. Folkeskolen kan ikke rumme dem alle, så derfor er det godt, at et stykke frivilligt arbejde som mentorindsatsen kan hjælpe de 12-15-årige, understreger Tina Bruun, der selv bor i Hammel.

Favrskov Kommune samarbejder med Landsforeningen Talentspejderne, der lige nu søger flere mentorer. Er det noget for dig, så ring: 71 95 80 70 eller skriv til louise@talentspejderne.org

Dato: 19. maj 2019

Senest opdateret:

19. maj 2019