You are here

Du kan skrive dig på venteliste til rest-vaccine

For at sikre at ingen vacciner går til spilde, åbner alle vaccinesteder i Region Midtjylland nu ventelister til rest-vacciner.

Hvis du har fået en invitation til at blive vaccineret, men endnu ikke er blevet det, kan du dagligt inden kl. 11 skrive dig op til en restvaccine fra vaccinestederne i Region Midtjylland. Samtidig skal du også kunne møde op med kort frist sidst på dagen.

Tidligere på ugen kørte ideen med en venteliste som et forsøg hos Hospitalsenheden Vest i Herning, Holstebro, Lemvig, Struer, Ringkøbing og Ikast. Forsøget gik godt, og nu bredes ventelisterne ud til hele regionen.

Vaccinestederne sorterer ventelisten efter alder, så de ældste på ventelisten bliver tilbudt en rest-vaccine først.

Sådan gør du:

  • Du kan melde dig på ventelisten via dette link i enten Randers, Rønde, Hammel eller Grenå. Se link til de øvrige steder i regionen.
  • Melder du dig på ventelisten inden kl. 11, kan du blive ringet op, hvis vaccinestedet har vacciner i overskud sidst på dagen.
  • Det er et krav, at du på dagen kan møde op til vaccination senest 30 min. efter, at vaccinestedet har ringet dig op.
  • De oplysninger, du indtaster, når du skriver dig i køen, bliver kun brugt i forbindelse med restvaccination. Oplysningerne bliver ikke gemt. Derfor gælder din tilmelding kun for den dag, du skriver dig op.
Dato: 12. marts 2021

Senest opdateret:

12. marts 2021