You are here

Få hjælp til dine corona-spørgsmål i Favrskov Kommune

Borgere i Favrskov kan fra 26. januar kontakte CoronaKontakt Favrskov med spørgsmål, der handler om corona.

Favrskov Kommune åbner tirsdag den 26. januar 2021 CoronaKontakt Favrskov, hvor alle borgere kan henvende sig med spørgsmål om fx test, vaccine, NemID, smitteforebyggelse, gode råd om hygiejne og meget mere.

- Vi har på det seneste oplevet, at en række borgere har svært ved at finde den information og vejledning, de har brug for. Det gælder især de borgere, som ikke har adgang til eller ikke er så erfarne med at søge på internettet og anvende digitale selvbetjeningsløsninger. Det kan også være borgere, der er usikre på, hvordan de kan opretholde en god hverdag på trods af smitterisiko m.v. Det har ført til, at vi nu laver en lokal kontaktmulighed i Favrskov Kommune, som vi har døbt CoronaKontakt Favrskov, fortæller kommunaldirektør Jan Kallestrup.

Ideen med CoronaKontakt Favrskov er, at borgere kan ringe på telefon 8964 3030 eller skrive en mail til corona@favrskov.dk og få svar på spørgsmål som følge af coronasituationen. Her vil et par medarbejdere være klar til tage imod spørgsmål, som de besvarer med det samme eller får en kollega til at ringe tilbage med svar på.

- Vi er meget optaget af, hvordan vi kan hjælpe vores borgere bedst muligt, og vi håber, at CoronaKontakt Favrskov vil gøre det lidt lettere at få den hjælp og vejledning, der er brug for, så vi ved fælles hjælp kommer bedst og hurtigst muligt ud af den nuværende coronasituation, siger Jan Kallestrup.

CoronaKontakt Favrskov:

Telefon: 8964 3030
Mandag, tirsdag og onsdag kl. 9.00 – 15.00
Torsdag kl. 9.00 – 17.00
Fredag kl. 9.00 – 12.00
Mail: corona@favrskov.dk

Dato: 25. januar 2021

Senest opdateret:

25. januar 2021