You are here

Fast vaccinationssted etableres i Hammel

I starten af marts oprettes der et fast vaccinationssted i Hammel Idrætscenter, som kommunens borgere kan bruge, når de skal vaccineres.

Region Midtjylland opretter i starten af marts et fast vaccinationssted i Hammel Idrætscenter, der skal fungere, indtil vaccinationerne er gennemført. Her kan alle borgere i Favrskov Kommune, der indkaldes til vaccination, booke tid til både første og andet stik frem for at køre til Randers eller benytte midlertidige vaccinationssteder. 

Borgmester Nils Borring er glad for, at der nu placeres et vaccinationssted i Favrskov Kommune.

- Det er afgørende, at det er nemt for borgerne at blive vaccineret, og derfor er vi glade for snart at kunne tage Hammel Idrætscenter i brug som lokalt vaccinationscenter. Der er gode adgangsforhold, lige som der er god plads til at indrette hallen, så vaccinationerne kan foregå trygt og godt for alle, siger Nils Borring.

Vaccinerne tilbydes borgerne i den rækkefølge, som Sundhedsstyrelsen allerede har udmeldt. Det betyder, at borgerne fortsat skal vente på en indkaldelse i e-boks eller pr. brev, og at den enkelte borger skal booke en tid, før man kan møde op for at blive vaccineret.

Det nye vaccinationssted drives af Regionshospitalet Randers i samarbejde med Favrskov Kommune.

Dato: 18. februar 2021

Senest opdateret:

18. februar 2021