Favrskov-direktør bliver direktør i Skanderborg Kommune

1. april begynder Asbjørn Friis Jensen i det nye job i Skanderborg Kommune.

Asbjørn Friis Jensen, direktør for Job og Økonomi i Favrskov Kommune, tiltræder 1. april 2021 nyt job som direktør for Økonomi, Digitalisering og Ejendomme i Skanderborg Kommune.

Dermed siger han farvel til Favrskov Kommune efter mere end 14 års ansættelse som direktør. I perioden fra 2001 til 2007 var Asbjørn Friis Jensen ansat som økonomichef i den tidligere Hadsten Kommune og før det ansat i forskellige stillinger i Randers Kommune.

Nils Borring, borgmester i Favrskov Kommune, roser Asbjørn Friis Jensen for en særlig indsats for Favrskov gennem alle årene.

- Asbjørn har på en meget kvalificeret og professionel måde bidraget til den økonomiske styring i Favrskov Kommune, og han har med sikker hånd styret os gennem hele 15 budgetlægninger. Det er præstationer i topklasse, og noget vi som Byråd skylder ham en meget stor tak for. Nu venter der nye udfordringer i en god nabokommune. Jeg vil på Byrådets vegne ønske ham stort tillykke med det nye job, siger Nils Borring.

Sammen med sine chefer har Asbjørn Friis Jensen stået i spidsen for en professionel og kompetent forvaltning, hvor grundighed og faglig kvalitet i opgaveløsningen har stået øverst på dagsordenen.

Kommunaldirektør Jan Kallestrup ærgrer sig over at skulle sige farvel til en god kollega, der har haft en meget central rolle i opbygningen, driften og udviklingen af Favrskov Kommune siden dannelsen i 2007.

- Ud over Asbjørns store rolle i styringen af kommunens overordnede økonomi, vil jeg også fremhæve Asbjørns særlige indsats på arbejdsmarkedsområdet, hvor han sammen med chefer, ledere og medarbejdere har arbejdet dedikeret og målrettet for at yde den bedst mulige service over for virksomhederne og få flest mulige af Favrskovs borgere i beskæftigelse, siger Jan Kallestrup.

Dato: 25. februar 2021

25. februar 2021