You are here

Favrskov-direktør bliver kommunaldirektør i Syddjurs

  • Fra 1. januar 2021 er Rasmus Møller kommunaldirektør i Syddjurs Kommune.

    Fra 1. januar 2021 er Rasmus Møller kommunaldirektør i Syddjurs Kommune.

Rasmus Møller, direktør for Børn og Kultur i Favrskov Kommune, har fra 1. januar 2021 fået nyt job som kommunaldirektør i Syddjurs Kommune.  

Dermed siger han farvel til Favrskov Kommune efter fem års ansættelse som direktør for børne- og skoleområdet. Før det var Rasmus Møller stabschef for Politik, Kommunikation og Digital service i Randers Kommune og forvaltningschef for Pædagogisk Afdeling, Børn og Unge i Aarhus Kommune, inden han i 2015 blev direktør for Børn og Skole i Favrskov Kommune og fra 1. januar 2020 direktør for Børn og Kultur. 

Nils Borring, borgmester i Favrskov Kommune, roser Rasmus Møller for en professionel og kvalificeret indsats:

- Rasmus har over de fem år bidraget til realiseringen af en lang række nye tiltag inden for børne- og skoleområdet. Han har blandt andet været en aktiv spiller i indførelsen af en ny kvalitetsudviklingsmodel på dagtilbudsområdet og i gennemførelsen af et omfattende forløb om udvikling af kvaliteten i sagsbehandlingen på børne- og familieområdet. På skoleområdet har Rasmus stået i spidsen for planlægningen af et meget spændende udviklingstiltag om at skabe bedre inkluderende fællesskaber for børn i dagtilbud og skoler. Hertil kommer, at Rasmus har en god fornemmelse for politiske processer, som betyder, at han sammen med cheferne har kunnet levere en meget kvalificeret betjening af byrådet og de politiske udvalg, han har haft ansvaret for, siger Nils Borring.

Kommunaldirektør Jan Kallestrup ærgrer sig over at skulle sige farvel til en dygtig kollega, men han glæder sig samtidigt over, at endnu en Favrskov-direktør træder et skridt op ad stigen og blive kommunaldirektør.

- Sammen med sin chefgruppe har Rasmus stået i spidsen for en forvaltning, hvor udvikling, kvalitet og service altid har været i højsædet. Båret af en stærk tro på, at ting kan forandres gennem en seriøs, vedholdende og målrettet indsats, hvor ledere og medarbejdere involveres i løsningerne. Et af Rasmus’ kendetegn er, at han går til opgaverne med en høj grad af ledelsesfaglighed og professionalisme. Både i direktionen og i organisationen kommer vi til at savne Rasmus – det gælder både hans gode humør og hans brede indsigt i de kommunale udfordringer og muligheder. Så jeg kan kun ønske Rasmus al mulig held og lykke med det nye job i Syddjurs Kommune, siger Jan Kallestrup.

Dato: 26. november 2020

Senest opdateret:

26. november 2020