You are here

Favrskov Talent holder skruen i vandet

  • Musikdelen har her i debutåret otte elever med.

    Musikdelen har her i debutåret otte elever med.

  • Eleverne har sæsonen igennem stået tidligt op for at deltage i de forskellige idrætsgrene.

    Eleverne har sæsonen igennem stået tidligt op for at deltage i de forskellige idrætsgrene.

Som alle andre steder har corona-situationen budt på forskellige udfordringer hos Favrskov Talent, men sports- og musikeleverne har også kløet på hele efteråret igennem og hver især rykket sig.

Den udvikling har musiklærer Andreas Restorff fulgt på tætteste vis med de otte musikelever, der er med i Favrskov Talent.

- Vi har sat nogle læringsmål op, og eleverne har givet udtryk for, hvad de gerne vil rykke på. Performance er et af målene, og det har de fået stor indsigt i og prøvet af. Vi arbejder også med et fælles projekt, hvor vi skal komponere noget musik, skrive en tekst og indspille en musikvideo. Jeg synes, vi er kommet godt fra start, og det giver god mening også at have et talent-program på musikdelen. Musikeleverne ønsker også at udvikle sig og blive så dygtige som muligt. Med Favrskov Talent får de en mulighed for den udvikling, lyder det fra Andreas Restorff.

Sportsdelen af Favrskov Talent indeholder for første gang svømning. Der er nu sat busser ind, så eleverne bliver fragtet til og fra Hadsten og Hinnerup, hvor træningen foregår på boldbaner, i hallerne og i svømmehallen. Det er en god opgradering med busserne, fortæller Thomas Møller, talentkoordinator:

- Transporten binder byerne og aktiviteterne godt sammen og gør, at forældrene ikke skal bekymre sig om den del. Det skal bare fungere, for eleverne står altså klar kl. 7 på boldbanerne, så der skal ydes noget. Det er godt at se, at eleverne går til den, og de udvikler sig. Eksempelvis står vi rigtig stærkt på fodbolddelen, hvor nogle dygtige piger også rykker lige nu.

Sportsdelen af Favrskov Talent tæller foruden svømning også basket, fodbold, håndbold, badminton, E-sport og individuelle udøvere, og det er for 7.-10. årgang.

Læs mere om Favrskov Talent

 

Dato: 01. januar 2021

Senest opdateret:

01. januar 2021