Fire landsbyer skaber forening

Af dole

I arbejdet med at skabe en ny forening er der blevet holdt mange møder - her i Bøstrup Forsamlingshus.

Favrskov4ren inviterer til stiftende generalforsamling 20. januar 2016.

Houlbjerg, Bøstrup, Laurbjerg og Granslev vil gerne styrke udviklingen i lokalområdet, og derfor er de fire byer gået sammen om at skabe foreningen Favrskov4ren. Onsdag 20. januar inviterer byerne til stiftende generalforsamling i Laurbjerghallen kl. 19-21.30. Borgere, virksomheder, foreninger og institutioner er velkomne, og til mødet er der gratis bustransport fra Granslev, Bøstrup og Houlbjerg.

Foreningen vil blandt andet være med til at profilere området i hele Lilleåskolens distrikt, skabe fællesarrangementer på kryds og tværs af de fire byer, styrke samarbejdet mellem foreninger og erhvervsliv og fremhæve de tilbud, der er for borgerne i området.

Det sker i regi at projektet Gentænk Landsbyen, hvor 19 landsbyer/landsbyfællesskaber i Region Midtjylland tester måder at puste nyt liv i landdistriktsudviklingen. Formaliseringen af et samarbejde på tværs af landsbyerne er det første af sin art i Favrskov Kommune.

Favrskov4ren har fået 20.902 kr. af Landsbyrådet til den stiftende generalforsamling og 35.000 kr. fra Gentænk Landsbyen til forskellige aktiviteter.

Se foreningens hjemmeside

Dato: 16. januar 2016