You are here

FrivilligCenter Favrskov har ansat leder

Bestyrelsen for FrivilligCenter Favrskov har nu ansat en daglig leder af frivilligcentret. Marie-Cecilie Friis Broundal tiltræder 1. februar 2018 og får til opgave at skabe en god begyndelse for FrivilligCenter Favrskov i samarbejde med bestyrelsen.

Lena Leth Jensen, formand for bestyrelsen i FrivilligCenter Favrskov, glæder sig til at se frivilligcentret spire med Marie-Cecilie Friis Broundal i spidsen.

- Jeg er sikker på, at Marie-Cecilie er den helt rette til at give FrivilligCenter Favrskov en fantastisk start. Med hendes brede erfaring er hun godt klædt på til at fremme frivilligheden i Favrskov, siger Lena Leth Jensen.

Stor erfaring med frivillighed

34-årige Marie-Cecilie Friis Broundal er uddannet cand.jur og har stor erfaring med frivillighed både professionelt og i fritiden. Hun kommer fra en stilling som projektkonsulent hos Kræftens Bekæmpelse og har tidligere også været ansat i blandt andet Foreningsfællesskabet Ligeværd, SIND Ungdom og har igennem mange år været frivillig i Red Barnet.

- Jeg glæder mig til at være med til at forme FrivilligCenter Favrskov og ser frem til at møde Favrskovs mange foreninger og frivillige, siger Marie-Cecilie Friis Broundal.

Den nye leder af FrivilligCenter Favrskov får hele kommunen som arbejdsplads, og meget af arbejdet forventes at foregå decentralt hos medlemsforeningerne, via digitale platforme, i kulturhusene samt ud fra en administrativ lokalitet, som bestyrelsen skal udpege inden 1. februar 2018.  

Der var 72 ansøgere til stillingen som FrivilligCenter Favrskovs første leder.

Dato: 08. januar 2018

Senest opdateret:

09. januar 2018