You are here

Hinnerup Bibliotek renoveres og nyindrettes

Der bliver bedre plads til fordybelse og flere uformelle mødesteder for borgerne, når bibliotekets stueetage renoveres og nyindrettes i perioden 25. nov. til 20. dec. 2019.

Hinnerup Bibliotek står over for en renovering og nyindretning af biblioteksrummet – blandt andet baseret på efterspørgsel fra brugerne. Det sker i perioden 25. november til 20. december og betyder, at biblioteket bliver malet, får ny gulvbelægning og indrettes på ny med flere rum i rummet. Rum med plads til fordybelse, flere studiepladser og plads til uformelle møder mellem borgerne.

Renoveringen af bibliotekets stueetage er en stor øvelse, der vil medføre nogle ændringer for brugerne i den periode, hvor arbejdet står på. I perioden 25. november til 20. december er der ikke adgang til biblioteket i den selvbetjente åbningstid. Der er åbent for betjening som normalt – på nær to dage, mandag 2. december og mandag 9. december, hvor biblioteket på grund af støjgener er helt lukket. Der vil i hele perioden være adgang til en afleveringsautomat, dagens avis og et udvalg af tidsskrifter i foyeren. Du kan løbende holde dig orienteret på favrskovbib.dk og på bibliotekernes facebookside.

Som en tidlig julegave er der åben for fri adgang til lån på eReolen for alle Favrskov Bibliotekernes lånere fra 25. november og året ud. Her kan du altid låne bøger.

Dato: 15. november 2019

Senest opdateret:

15. november 2019