Højskoledage på Hinneruplund

Af dole
Aktivitetsafdelingen på Hinneruplund arrangerer i samarbejde med FOF Favrskov fire højskoledage.

Dagene er for pensionister og efterlønsmodtagere bosiddende i Favrskov Kommune:

1. oktober 2019:

• Nis Boesdal, journalist og foredragsholder: ”Historier fra det gamle Danmark”
  • Helle og Dynes Skovkjær: ”Matador i ord og toner”

5. november 2019

• Bjarne Mogensen, falckredder: ”Ambulancen er mit liv”
  • Dagmar Winther, journalist og højskolelærer, og Kenneth Degnbol, cand.mag. i historie og musikvidenskab: ”Kai Normann Andersen”

4. februar 2020

• Bent Ole Pedersen, tidligere sognepræst i Bjerringbro: ”Min afrikanske ungdom”
  • Mogens Dalsgaard, tidligere sognepræst i Uldum-Langskov: ”Skillingsviser sunget, så man får lyst til at synge med”

3. marts 2020

• Marie Finne, tidligere telegrafist: ”40 år til søs”
  • Birgitte Hansen, tidligere forstander for Skælskør Folkehøjskole: ”Højskolesangbogen – Danmarks mest elskede sangbog”

Tilmelding til FOF Favrskov på favrskov@fof.dk eller 86 52 54 02. Tilmeldingsfristen er 3. september 2019. Der er et begrænset antal pladser, og der trækkes lod, hvis der tilmelder sig flere, end der er plads til.

Pris for alle fire højskoledage, incl. morgenkaffe, middag og eftermiddagskaffe: 950 kr.

Dato: 23. august 2019

31. oktober 2019