You are here

Inspirationsformiddage om fald og det gode seniorliv

  • Der inviteres til to inspirationsformiddage  i Ulstrup og Hinnerup.

    Der inviteres til to inspirationsformiddage i Ulstrup og Hinnerup.

Møderne er for dig, der er over 65 år og har lyst til at få inspiration til, hvordan du bevarer et godt helbred, mobilitet og uafhængighed i seniorlivet.

De to formiddage foregår:

  • 22. oktober kl. 9-12 i Ulstrup Sundhedscenter  
  • 28. oktober kl. 9-12 i Melhøjstuen, Hinnerup Bibliotek & Kulturhus

 

På møderne er der mulighed for at få inspiration til, hvordan du kommer fald i forkøbet og et godt seniorliv med fokus på fysisk aktivitet, mad og drikke, søvn, medicin, egen bolig og omgivelser, syn og hørelse, fællesskaber og livskvalitet.


I efteråret 2019 var der lignende inspirationsformiddage i Hammel og Hadsten. Det var større møder med mange oplægsholdere og mange deltagere, men det har corona-situationen sat en stopper for, siger Martin Bang Finlov, fysioterapeut og faldforebygger i Favrskov Kommune:

- Det var nogle populære møder i Hammel og Hadsten, og planen var, at de skulle have været gentaget her i sensommeren i Hinnerup og Ulstrup. Men det går ikke at samle så mange mennesker på nuværende tidspunkt, så nu prøver vi i en langt mindre skala. Samtidig er der så også mulighed for, at vi i forbindelse med møderne kan sætte fokus på vores online materiale, hvor borgerne selv kan orientere sig om, hvad der kan hjælpe dem til at bevare det gode seniorliv.

Se det online materiale om faldforebyggelse

I Ulstrup kan der være max. 9 deltagere og i Hinnerup er tallet 18. Tilmeldingsfristen er en uge før start. Det vil sige 15. oktober for mødet i Ulstrup og 21. oktober for mødet i Hinnerup - til Martin Bang Finlov: mafi@favrskov.dk eller 51 26 60 52. Husk at oplyse navn, alder, adresse og kontaktoplysninger.

Dato: 08. oktober 2020

Senest opdateret:

08. oktober 2020