You are here

Kampagne giver opmærksomhed

  • .

    Kampagnen kører blandt andet med avisannoncer, på busser, som biografreklame og på postkort.

For en måned siden lancerede Dagplejen i Favrskov en kampagne for at få flere dagplejere ansat, og den har allerede givet pote.

- Vi oplever en større opmærksomhed på baggrund af kampagnen, og vi har også fået lidt flere ansøgninger end ellers. Men vi kan sagtens bruge flere, særligt fra Hinnerup og Søften. Kampagnen har desuden sat fokus på, at der kan opstå nogle myter om, hvad man må og ikke må som dagplejer. Må man eksempelvis passe sit eget barn, hvis det er under to år? De forskellige spørgsmål og svar vil vi gerne have bredt ud for at undgå nogle misforståelser, siger Dorte Gregersen Mørk, leder af dagplejen.


Se spørgsmål og svar om at være dagplejer:

 

  • Hvad gør jeg, hvis jeg bliver syg, eller mit eget barn bliver syg i arbejdstiden?

Dagplejen har en nødtelefon, som er åben hele dagen. Hvis du bliver syg i arbejdstiden, kan du ringe til nødtelefonen, så hjælper vi dig, så børnene kan få andre pladser.

  • Hvis jeg bor i et lille hus – kan jeg så blive dagplejer?

Vi har en overordnet ramme, som vi godkender dagplejehjem ud fra. Vi godkender både store og små huse – det handler primært om indretning, så der er flere muligheder.

  • Skal man have et legeværelse?

Det kan være en fordel at have et legeværelse – men vi har dagplejere ansat uden legeværelse. Det handler om husets indretning.

  • Må dagplejere godt passe egne børn på 0-2 år i egen dagpleje?

Når man er dagplejer, så må man gerne have egne børn indskrevet i egen dagpleje – vi har flere dagplejere, som har det. Vi har også dagplejere ansat, hvor børnene bliver passet hos andre dagplejere.

  • Må skolebørn komme hjem efter skoletid, når dagplejen er åben?

Skolebørn må gerne komme hjem efter skoletid. Egne børn skal kunne passe/underholde sig selv, så de ikke har brug for pasning/hjælp i arbejdstiden. De må gerne være i hjemmet og i dagplejen. Vi har mange dagplejere, hvor deres børn deltager i eftermiddagsmaden/leger med dagplejebørnene om eftermiddagen – til stor glæde for børn og forældre. Hvis vi oplever, at dagplejers egne børn fylder for meget, så tager vi en snak om det i de enkelte tilfælde.

  • Må jeg have hund?

Vi har flere dagplejere med dyr – herunder hund. Vi har nogle regler, som skal være overholdt – det taler vi om i forbindelse med ansættelsen.

 

                     

Dato: 07. marts 2018

Senest opdateret:

07. marts 2018