Konstituering af ny chef for ældreområdet

Henriette Halgaard Rasmussen er fra 1. juli 2019 konstitueret som ældrechef i Favrskov Kommune.

I forlængelse af, at stillingen som chef for ældreområdet er ledig med udgangen af juni 2019 bliver sekretariats- og borgerservicechef i Job og Økonomi, Henriette Halgaard Rasmussen, konstitueret som chef for ældreområdet fra 1. juli 2019.

Direktør for Social og Sundhed, Kate Bøgh, er glad for, at Henriette Halgaard Rasmussen har sagt ja til at blive konstitueret i stillingen som chef for ældreområdet – og at hun kan tiltræde så hurtigt. Stillingen som chef for ældreområdet planlægges slået op i løbet af efteråret med henblik på besættelse fra 1. januar 2020.

Henriette Halgaard Rasmussen har været ansat i Favrskov Kommune siden juni 2014 og kommer fra en stilling som chef for borgerservice og for sekretariatet i Job og Økonomi.

Før det arbejdede Henriette fra 2002-2007 som fuldmægtig i Århus Amt, og fra 2007-2014 varetog hun forskellige stillinger i Magistratsafdelingen for Sociale Forhold og Beskæftigelse i Aarhus Kommune.

Henriette er 48 år, uddannet cand.scient.pol. i 2003 og bor sammen med sine tre børn i Tranbjerg i Aarhus Kommune. Hun er endvidere i gang med en Master-uddannelse i offentlig ledelse.

Dato: 07. juni 2019

07. juni 2019