Mere plads til de mindste

Favrskov Kommunes yngste befolkningsgruppe vokser og skaber stigende behov for vuggestuepladser.

Byrådet har netop godkendt etableringen af seks ekstra vuggestuepladser i Den Integrerede Institution Børnely i Farre og 15 ekstra vuggestuepladser i Idrætsbørnehuset Bavnehøj i Hadsten.

I Farre skal ombygning af nuværende lokaler i Børnely skabe plads til de ekstra børn, som forventes at kunne starte i efteråret 2020.

Idrætsbørnehuset Bavnehøj bliver udvidet med 170 m2 for at få plads til de 15 nye småbørn. Pladserne forventes at være klar til brug i august 2021.

Kommunen er allerede ved at etablere 12 ekstra vuggestuepladser i Foldby-Norring og 48 vuggestuepladser i Hinnerup by, som en del af efterspørgslen. Derudover vil behovet for flere pladser vurderes igen til 2021-2014 budgettet.

Dato: 22. december 2019

22. december 2019