You are here

Midlertidig forpagter i InSide

Fra 1. august 2020 hedder den midlertidige forpagter for Café og Restaurant InSide og Bowling InSide i Hammel Flemming Christiansen.

Flemming Christiansen er også forpagter af Pøt Mølle – Frijsenborg Slotskro. Den overtog han i 2018.

Han bliver midlertidig forpagter i InSide til udgangen af december 2020. I løbet af efteråret skal forpagtningen i InSide i udbud, som alle interesserede kan byde ind på.

Flemming Christiansen efterfølger Lina Damgaard, der har været forpagter i InSide siden 2013. Han glæder sig til at komme i gang.

- Jeg vil gerne hjælpe de folk, der er kommet i klemme med deres arrangement, så det faktisk kan blive til noget i efteråret. Jeg er blevet kontaktet af folk, der bare gerne vil have et sted, hvor de kan holde deres fest. Og det kan vi nu tilbyde igen i InSide. Hvis man tidligere havde lavet en aftale i InSide, vil jeg opfordre alle til at ringe igen, så vi kan få aftalerne i kalenderen, lyder det fra Flemming Christiansen, der vil lade efteråret vise, om han skal søge forpagtningen, når den bliver udbudt.

Engagementet i InSide giver også Flemming Christiansen mulighed for at flytte tilberedningen af stedets populære frokostordning til InSide:

- Vores frokostordning vokser, så vi har pladsmangel. Derfor vil jeg flytte arbejdet med den del ind i køkkenet i InSide, så vi får bedre plads på Pøt Mølle. 

Dato: 23. juni 2020

Senest opdateret:

23. juni 2020