Møde: Tilslutningspligt og fjernvarme i Korsholm og Norring

Bliv klogere på fjernvarme, energibesparelser og tilslutningspligt i Korsholm og Norring, når vi inviterer til informationsmøde tirsdag 4. december 2018 kl. 19.00 - 20.30 på Friskolen, Damsbrovej 11, Hinnerup

På mødet kan du høre oplæg om fjernvarme og tilslutningspligt til nye og eksisterende boliger i Korsholm og Norring fra Mette Thorndahl, Favrskov Kommune og Peter Bakke fra Hinnerup Fjernvarme.

Du kan blive klogere på energibesparelser, og du har mulighed for at tilmelde dig et gratis energitjek af din egen bolig.

Mødet afholdes i samarbejde med Bedre Favrskov, et projekt under Favrskov Kommune til fremme af energiforbedringer i boliger.

Alle er velkomne, men vi beder om tilmelding til Mette Thorndahl, Favrskov Kommune på meth@favrskov.dk inden fredag 30. november 2018.

Dato: 26. november 2018

26. november 2018