Ny arbejdsmarkedschef i Favrskov

38-årige Anders Blæsbjerg Baun er fra 1. juli 2020 ny arbejdsmarkedschef i Favrskov Kommune.

Anders Blæsbjerg Baun er godt bekendt med chefstillinger i Favrskov Kommune. Fra 1. april 2020 har han været konstitueret arbejdsmarkedschef og har derfor allerede et godt kendskab til arbejdsmarkedsområdet.
Han kom til Favrskov Kommune i 2016 som sekretariatschef i Børn og Skole. Han har også været konstitueret som direktør for Børn og Skole fra 1. august 2018 til 1. december 2018. Fra 1. december 2019 blev han chef for Borgerservice og sekretariatet for Job og Økonomi.

Før Anders Blæsbjerg Baun kom til Favrskov var han chef for Velfærdssekretariatet i Norddjurs Kommune – ligesom han også har været ansat i Børn og Unge i Aarhus Kommune. Han er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet i 2009, og aktuelt er han i gang med en Master-uddannelse i offentlig ledelse.

Han bor med sin familie i Søften.

Der var 32 ansøgere til stillingen.

Dato: 25. juni 2020

25. juni 2020