Ny chef for Børn og Familie

Fra 1. maj 2021 hedder den nye chef for Børn og Familie Charlotte Bøcher.

Charlotte Bøcher bliver ny chef for Børn og Familie i Favrskov Kommune fra 1. maj 2021.

44-årige Charlotte Bøcher er i dag sektionsleder i Børn og Unge i Aarhus Kommune med ansvar for tværfagligt og tværmagistratsligt sundhedsarbejde blandt børn og unge. Tidligere har hun blandt andet været leder af Familiekontor Nord og souschef for udførerområdet i Aarhus Kommune. Ved siden af sin ledergerning er Charlotte tilknyttet Norges Forskningsråd, hvor hun bistår ved vurdering af forskningsansøgninger på social- og sundhedsområdet.

Charlotte kommer med en bred erfaring fra børne- og familieområdet og sundhedsområdet. Dertil har hun en uddannelsesbaggrund som socialrådgiver, kandidat i ’Social antropologi’ og en masteruddannelse i ’Udsatte børn og unge’.

Charlotte, som blev valgt til stillingen blandt 28 ansøgere, er mor til tre børn og bor i Aarhus.

Dato: 10. april 2021

10. april 2021