You are here

Ny direktør for Teknik og Miljø i Favrskov

  • 1. april hedder den nye direktør for Teknik og Miljø i Favrskov Kommune Sidsel Homann.

    1. april hedder den nye direktør for Teknik og Miljø i Favrskov Kommune Sidsel Homann.

Byrådet i Favrskov har ansat Sidsel Homann som ny direktør for Teknik og Miljø fra 1. april 2021.

Sidsel Homann kommer fra en stilling som chef for Stab og Bæredygtighed i forvaltningen Udvikling, Miljø og Teknik i Randers Kommune. Tidligere har hun varetaget andre chef- og lederstillinger i Randers og Aarhus kommuner.

Borgmester Nils Borring (A) glæder sig over, at der var mange kompetente ansøgere til stillingen, og at der i ansættelsesudvalget var enighed om, at Sidsel Homann er den helt rigtige til at varetage stillingen som direktør for Teknik og Miljø i Favrskov Kommune.

- Sidsel kommer med en bred og alsidig kommunal ledelseserfaring. I forhold til teknik- og miljøområdet har hun været helt tæt på den daglige opgaveløsning og den politiske betjening, og her har hun dokumenteret stærke ledelsesmæssige kompetencer og gode navigationsevner i forhold til den politiske betjening. Med hendes faglighed og åbenlyse talent for ledelse er jeg sikker på, at Sidsel er den rigtige til at stå i spidsen for Teknik og Miljø, siger borgmester Nils Borring.     

Også kommunaldirektør Jan Kallestrup glæder sig til samarbejdet med Sidsel Homann.

- Sidsel er meget ambitiøs, og hun går til opgaverne med stor energi og et ønske om at skabe resultater. Derudover har hun udprægede analytiske evner, som hun blandt andet bruger til sætte retning og skabe et godt fundament for politiske processer og beslutninger. Hertil kommer, at Sidsel er meget imødekommende og positiv og gerne vil nå løsninger via dialog og inddragelse. Det er derfor min vurdering, at Sidsel vil kunne bidrage til en yderligere positiv udvikling af teknik- og miljøområdet, udtaler Jan Kallestrup.  

Sidsel Homann ser frem til at starte i Favrskov.

- Først og fremmest er jeg glad for at få muligheden for at være med til at udvikle Favrskov endnu videre. Favrskov er en fantastisk spændende kommune med gode kort på hånden i forhold til infrastruktur, natur, bosætning og erhverv. Her spiller Teknik og Miljø en hovedrolle i at sikre det bedste fundament for velfærd og virksomheder. Jeg går ind til opgaven med stor ydmyghed, og jeg ser frem til at fortsætte Favrskovs gode udvikling i tæt samarbejde med borgere, virksomheder, politikere og medarbejdere, siger den kommende direktør for Teknik og Miljø. 

Sidsel Homann er 42 år og uddannet cand.scient. pol. fra Aarhus Universitet i 2004. Hun bor i Brabrand med sin mand og to børn. 

Sidsel Homanns karriere omfatter følgende ansættelsesforhold:

2019-:           
Chef for Stab og Bæredygtighed, Udvikling, Miljø og Teknik, Randers Kommune

2016-2019:    
Sekretariatschef i Udvikling, Miljø og Teknik, Randers Kommune

2014-2015:    
Sekretariatschef i Center for Byudvikling og Mobilitet, Teknik og Miljø, Aarhus Kommune

2009-2014:    
Sektionsleder for HR og Arbejdsmiljø, Børn og Unge, Aarhus Kommune

2005-2008:    
Personalekonsulent, Skolevæsenet/Børn og Unge, Aarhus Kommune

Dato: 26. februar 2021

Senest opdateret:

26. februar 2021