Ny fritids- og idrætskonsulent hentet til Favrskov

Anders Helledi er ny fritids- og idrætskonsulent i Favrskov.

35-årige Anders Helledi bliver fra 1. oktober 2017 ny fritids- og idrætskonsulent i Favrskov Kommune. Han kommer fra en stilling som breddeidrætskonsulent i Horsens Kommune.

Anders Helledi kommer til Favrskov Kommune med en bred erfaring indenfor fritids- og idrætslivet. Han er uddannet professionsbachelor i sportsmanagement fra Nordjyllands Erhvervsakademi. I Horsens Kommune har han blandt andet arbejdet med at implementere kommunens idrætspolitik og været med til at udvikle foreninger og faciliteter.

- Overordnet set er fritids- og idrætslivet lige nu i rivende udvikling indenfor blandt andet sundhed, trivsel og inklusion. De mange muligheder skal vi gribe og udvikle videre på. Jeg glæder mig til at komme i gang og samarbejde med foreninger, fritids- og friluftsliv og andre involverede i Favrskov Kommune, siger Anders Helledi, der bor i Silkeborg.

Han kender lidt til Favrskov, da han de sidste to år har været tilknyttet Søften GF som børne- og ungekonsulent hos DBU Jylland.

Dato: 13. september 2017

13. september 2017