Ny sekretariatschef i Børn og Kultur

Lars Budolfsen er fra 1. april 2020 nye sekretariatschef i Børn og Kultur.

39-årige Lars Budolfsen er ny sekretariatschef i Børn og Kultur i Favrskov Kommune fra 1. april 2020.

Lars Budolfsen kommer fra en stilling som leder i Deloitte Consulting, hvor han har stået i spidsen for en lang række analyse- og udviklingsopgaver for kommunerne, herunder mange opgaver på børne- og ungeområdet. Forinden var han chefkonsulent i Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune, hvorfra han har stor erfaring med politisk betjening, sekretariatsarbejde og projektledelse.

Rasmus Møller, direktør for Børn og Kultur, glæder sig til samarbejdet med Lars Budolfsen:
- Han har stor viden på børne- og ungeområdet, og det er en stor fordel, når man skal varetage dette job. Desuden har han ledelseserfaring og ved, hvad det vil sige at arbejde i et sekretariat.

Lars Budolfsen bor med sin kone og tre børn i Risskov, og han er uddannet cand.scient.adm. fra Roskilde Universitet i 2007.

Der var 51 ansøgere til stillingen.

Dato: 02. marts 2020

02. marts 2020