You are here

To nye skoleledere i Hadsten

  • Katrine Johannessen Klixbüll (tv.) er begyndt i jobbet som skoleleder på Hadsten Skole. Stine Stidsen begynder som skoleleder på Østervangskolen i Hadsten 1. august 2020.

    Katrine Johannessen Klixbüll (tv.) er begyndt i jobbet som skoleleder på Hadsten Skole. Stine Stidsen begynder som skoleleder på Østervangskolen i Hadsten 1. august 2020.

Katrine Johannessen Klixbüll er ny skoleleder på Hadsten Skole, og på Østervangskolen i Hadsten er Stine Stidsen ny skoleleder fra 1. august i år.

44-årige Katrine Klixbüll har været konstitueret i stillingen som skoleleder på Hadsten Skole. Før det var hun viceskoleleder på Tungelundskolen i Thorsø, og hun har også været lærer på Skovvangskolen i Hammel. Hun er læreruddannet fra VIA Aarhus i 2010 og afslutter næste år en diplomuddannelse i offentlig ledelse.

Katrine Klixbüll bor med sin familie i Hinnerup.

53-årige Stine Stidsen kommer fra en stilling som skoleleder på Korsholm Skole, hvor hun har været siden 2017. Tidligere har hun blandt andet være forstander på Hadsten Fri Fagskole, Linieskolen og skoleleder i Randers Kommune. Stine Stidsen er uddannet lærer i 1992 og har en diplomuddannelse i ledelse.

Hun bor med sin familie i Sabro.

Dato: 09. juni 2020

Senest opdateret:

09. juni 2020