Nyt familiehus ved Hammel Neurocenter

• Hammel Neurocenter - familiehus

• Hammel Neurocenter - familiehus

Photographer: C. C. Contractor, Cubo Arkitekter og Midtconsult.

Et nyt familiehus for forældre og søskende til børn, der er indlagt til rehabilitering efter en hjerneskade, står efter planen klar til brug i Hammel til september 2018.

Regionsrådet har nu godkendt vinderforslaget til byggeriet, som er udarbejdet af CC. Contractor, Cubo Arkitekter og Midtconsult.

Det nye familiehus bliver cirka 600 kvadratmeter stort og rummer otte lejligheder og store fælleskøkkener og fællesarealer. Centrum i huset er en skærmet gårdhave, og hver lejlighed har også sin egen terrasse ud til haven omkring huset.

Familiehuset, der kommer til at ligge tæt op ad Hammel Neurocenter, er finansieret af Trygfonden med 25,5 millioner kroner.

Familiehuset og Hammel Neurocenter hører under Region Midtjylland. Favrskov Kommune vedtog sidste år en lokalplan som muliggør placeringen af et familiehus på Urbakkevej 6 i Hammel.

Der kommer nærmere information ud til borgerne, når byggetilladelsen er givet, og byggeriet går i gang.

Du kan læse mere om vinderprojektet på Region Midtjyllands hjemmeside

Dato: 20. april 2017