You are here

Nyt job til beredskabsdirektør

1. maj 2019 tiltræder Kasper Sønderdahl jobbet som direktør for Østjyllands Brandvæsen.

Han kommer fra stillingen som direktør for Beredskab og Sikkerhed, der dækker kommunerne Randers, Syddjurs, Norddjurs og Favrskov.

42-årige Kasper Sønderdahl er selv uddannet redder og brandmand, og efterfølgende blev han cand.merc.jur. fra Handelshøjskolen i Aarhus. Han har været direktør for Beredskab og Sikkerhed i fire år.

Nils Borring, borgmester i Favrskov Kommune og formand for Beredskabskommissionen, ønsker ham tillykke med jobbet:

- Jeg vil gerne sige Kasper tak for de fire år, han har haft hos os og for de fine resultater, som er opnået sammen med alle vores ansatte, frivillige og med Beredskabskommissionen. Selve opgaven med at samle beredskaberne i kommunerne var udfordrende sammenholdt med de store besparelseskrav, men jeg synes, Kasper har løftet opgaven over al forventning. Jeg hilser også med tilfredshed, at Kasper har tilbudt at være os behjælpelig med at sikre kontinuitet i ledelsen frem til ansættelsen af en ny beredskabsdirektør i Beredskab & Sikkerhed.

Kasper Sønderdahl understreger, at det har været en stor fornøjelse at stå i spidsen for etableringen og udviklingen af Beredskab og Sikkerhed.

- Jeg er dybt taknemmelig for den tillid, som borgmestre, Beredskabskommissionen og medarbejderne har vist mig i de seneste fire år. I Østjylland venter en del spændende udfordringer, og det er min fornemmeste opgave at sikre en ordentlig ramme, som medarbejdernes engagement kan vokse i. Det har jeg gjort i Randers, Favrskov og på Djursland, og det kommer jeg også til at gøre i Østjyllands Brandvæsen. Vi kommer til at se et endnu tættere samarbejde imellem de to beredskaber med det ene formål at sikre alle østjyder mest mulig tryghed, siger Kasper Sønderdahl.

 

 

 

Dato: 27. marts 2019

Senest opdateret:

27. marts 2019