You are here

Nyt kultursamarbejde i Hammel

Hammel Idrætscenter (HIC) og Kultur- og Sundhedscenter InSide henter show og koncert med Pink Floyd Project til byen.

Fredag 27. oktober 2017 kl. 20 lægger Scandinavian Pink Floyd Project vejen forbi HIC, ARENA med deres imponerende helaftensshow. Tre timers musik og show, hvor de spiller store dele af Pink Floyds imponerende bagkatalog i en kulisse med masser af lysshow og effekter. De 15 musikere har i flere år høstet stor anerkendelse for deres flotte show, og de har fyldt adskillige idrætshaller rundt omkring i landet.
I 2017 er der sammenfald mellem det europæiske kulturår og 50-året for Pink Floyds første udgivelse: ” Piper At The Gates Of Dawn”. Det fejrer Pink Floyd Project med et endnu større set-up og en koncertturné, der altså også kommer omkring Hammel.

Ole Sig, centerleder i HIC, glæder sig til at vise ARENAen frem som kulisse, hvor idrætten for en enkelt aften er skiftet ud med tilskuere, kunstnere, scene, lys og lyd.

- Det bliver fantastisk at invitere Favrskovs borgere og andre interesserede indenfor i ARENAen til en festlig aften. For selvom ARENAen er bygget til idræt, egner den sig glimrende til større kulturelle begivenheder, og det har hele tiden ligget i kortene, at der indimellem kan ske en masse andet. Og bliver arrangementet den succes, vi håber på og regner med, er vi med på ideen igen, når lejligheden byder sig, siger Ole Sig.

Lars Lerche, afdelingsleder i Kultur- og Sundhedscenter InSide, ser også frem til en forrygende aften:

- Samarbejdet med HIC åbner mulighed for, at vi også kan få de større produktioner til Hammel, til glæde for det lokale publikum. I InSide har vi ideelle rammer for solooptrædener, akustiske koncerter og lignende i Store Sal.  Men et arrangement som Pink Floyd Project, som vi rigtig gerne vil have til Hammel, kræver en anden ramme.

Favrskov Musikskole deltager også i samarbejdet, idet børn fra musikskolen medvirker som kor i udvalgte passager af koncerten, nemlig i den udødelige ”Another brick in the wall”.  Op til koncerten arbejder musikskolen desuden med et tema om Pink Floyd på flere af undervisningsholdene. Det hele munder ud i en for-koncert 27.oktober kl. 18, i InSides Store Sal, hvor eleverne fra musikskolen optræder.  

Cafe Upstairs serverer tapas-buffet, så den rigtige stemning forud for koncerten i ARENAen er sikret.

Billetter til 295 kr. købes på http://www.favrskovbib.dk/ under arrangementer, eller på alle bibliotekerne i den betjente åbningstid.

Læs mere:

http://www.pinkfloydproject.dk/

Dato: 15. maj 2017

Senest opdateret:

15. maj 2017