Sammen om maden

Beboerne skal have mulighed for at være med til den lettere del af madlavningen på plejecentrene, da det er godt for deres trivsel.

Det sætter projekterne "Sammen om maden" og "Liv i køkkenet" netop fokus på. Erfaringerne viser nemlig, at når beboerne er med i madlavningen i en eller anden grad, spiser de mere og oplever dermed større trivsel og en højere grad af velvære.

Som start på projektet er der etableret eller renoveret køkkener på seks af kommunens plejecentre. For at hjælpe plejecentrene på vej har Favrskov Kommune i samarbejde med kok Jens Kristensen udarbejdet en lettilgængelig kogebog, der har titlen "Hvad kan vi friste med?".

Læs bogen og se video fra plejecenter Hinneruplund, hvor beboere og ansatte fremtryller nogle af kogebogens retter i samarbejde med kok Jens Kristensen.

Dato: 09. april 2019

09. april 2019