Søg jobbet som test-poder på skolerne

Der er godt gang i testpodningen på skolerne, og vi har brug for flere medarbejdere til at hjælpe med den opgave.

Medarbejdere og elever fra 12 år og opefter skal testes to gange om ugen på skolerne i Favrskov Kommune.

Du skal være over 18 år, pligtopfyldende, selvstændig og god til at snakke med folk. Du bliver en del af et team bestående af 2-4 podere, som sammen kører rundt til nogle af skolerne i kommunen. Stillingen er tidsbegrænset og på timebasis, og timelønnen er 130 kr.

Hvis du er interesseret, så smid en mail med navn, adresse, telefonnummer, hvor mange timer du har mulighed for at arbejde pr. uge (jobbet er som udgangspunkt fuldtid) og uddannelsesbaggrund til Emil Bak Haugaard, ehau@favrskov.dk

Jobstart er hurtigst muligt, og der vil indledningsvis være et kort oplæringsforløb.

Dato: 27. april 2021

27. april 2021