You are here

Stor interesse for kulturpulje

11 ansøgninger fra Favrskovs kulturliv er landet hos Kultur- og Fritidsudvalget, og nye kulturelle oplevelser kan nu være på vej.

Igennem flere år har det været muligt at søge økonomisk støtte til at realisere nye kulturelle ideer. En forenklet ansøgningsproces har tiltrukket dobbelt så mange ansøgninger som tidligere til puljen til nye kulturelle initiativer.

De mange ansøgninger glæder Steen Thomasen, der er formand for Kultur- og fritidsudvalget i Favrskov.

- Vi modtog 11 ansøgninger til vidt forskellige kulturoplevelser, og det vidner om, at der er masser af ideer og masser af liv i Favrskovs kulturmiljø. Nu glæder vi os til at se projekterne blive til virkelighed, siger Steen Thomasen.

Kultur- og Fritidsudvalget har behandlet de 11 ansøgninger og har valgt at støtte seks af projekterne, dels i form af direkte tilskud til tre projekter på i alt 165.000 kroner og underskudsgarantier til tre projekter på i alt 95.000 kroner.

De støttede projekter er:

  • Åndehuller
  • Teaterforestillinger på plejecentrene
  • Busbjerg Spillene – Musical på Ulstrup Slot
  • Fra zapning til fokus
  • Kunst i Favrskov 
  • Nytårskoncert med Prinsens Musikkorps

Læs mere om projekterne i Kultur- og fritidsudvalgets referat

Ny ansøgningsrunde 1. august 2018

Der er stadig mulighed for at søge puljen til kulturinitiativer, hvor næste ansøgningsfrist er 1. august 2018. Har du en god ide til et kulturelt arrangement, skal du sende en begrundet ansøgning og et realistisk budget til kulturogfritid@favrskov.dk. Inden du sender ansøgningen, er du velkommen til at kontakte Peter Studstrup i Kultur og Fritid på tlf. 89 64 51 14 for at få vejledning til ansøgningen.

Læs også mere på favrskov.dk/kulturinitiativer

Dato: 12. marts 2018

Senest opdateret:

12. marts 2018