Studerende kan nu få udleveret gratis mundbind

Fra i dag, torsdag 29. oktober 2020, kan studerende få udleveret op til 20 mundbind til personlig brug, hvis man ikke selv har råd til at indkøbe mundbind. Som dokumentation skal man medbringe studiekort.

Socialt udsatte borgere kan også fortsat få udleveret gratis mundbind. Det har de kunnet siden 24. august 2020. Socialt udsatte er eksempelvis borgere på kontanthjælp, integrationsydelse, socialt udsatte på herberger og lignende.

I Favrskov Kommune er udleveringsstederne følgende steder:

Borgere, der modtager støtte fra socialområdet i Favrskov Kommune eller behandling i Favrskov Rusmiddelcenter, kan ved henvendelse til deres kontaktperson få udleveret mundbind.

Borgere, der anvender kommunens væresteder i Hammel, Hinnerup eller Ulstrup, kan på åbningsdagene få udleveret mundbind ved henvendelse til personalet.

Dato: 29. oktober 2020

29. oktober 2020