You are here

Tag på virksomhedsbesøg i klimaugerne

Flere af Favrskovs virksomheder inviterer indenfor i Klimaugerne 2019. Se her hvor og hvornår.

Åbent Hus på Hammel Fjernvarme

Kom og besøg Hammel Fjernvarme 2. april 2019 kl. 16.00.

Hammel Fjernvarme blev etableret helt tilbage i 1957. Dengang var der 140 forbrugere tilkoblet værket. I dag er Hammel Fjernvarme et andelsselskab, som er ejet af sine ca. 4.000 fjernvarmeforbrugere. Hammel Fjernvarme producerer en både billig og miljømæssig forsvarlig energi, som forsyner bolig- og erhvervsområder i både Hammel, Anbæk, Voldby og Farre med varme. Desuden er Hammel Fjernvarme via transmissionsledninger bundet sammen med varmeværker i både Lading-Fajstrup, Svenstrup, Gjern, Fårvang og Hinnerup, hvilket sikrer, at alt varmen fra forbrænding af affald i Favrskov Kommune bliver udnyttet optimalt.

Du har mulighed for at høre mere om Hammel Fjernvarme og få en rundvisning på affaldsovnen og flisovnen tirsdag 2. april kl. 16.00- 17.30.

Tilmelding senest 1. april på hf@hammelfjernvarme.dk. Gratis adgang

Hammel Fjernvarme, Irlandsvej 6, 8450 Hammel.

 

Åbent hus ved SolarVenti A/S

Besøg SolarVenti og hør, hvordan solvarme kan bruges til at fjerne fugt og radon fra kældre 4. april kl. 15.30.

Se, hvordan SolarVenti løser problemer med fugt, radon, indeklima ved hjælp af nye luftsolvarme produkter samtidig med, at de sparer varme.

At slippe for en klam kælder eller våd garage ved hjælp af solens gratis stråler, er noget af det, der kalder interessen frem her i landet. Og når det også er muligt at reducere radon til et acceptabelt niveau, er det ekstra godt.

Besøg fabrikken i Thorsø torsdag 4. april kl. 15.30 – 17.30.

Tilmelding senest 3. april på info@solarventi.dk. Gratis adgang

SolarVenti A/S, Fabriksvej 8, 8881 Thorsø

 

Åbent hus ved EC-Power

Kom og besøg EC-Power tirsdag 9. april Kl. 16.30 – 18.00.

Den danske virksomhed EC POWER A/S i Hinnerup blev grundlagt tilbage i 1996 med fokus på udvikling af et energioptimeret minikraftvarmeanlæg, der producerer både elektricitet og varme. I 1998 blev det første anlæg leveret, og nu – efter et konstant udviklingsarbejde og praktiske erfaringer fra millioner af driftstimer - er EC POWER en førende virksomhed inden for forskning, udvikling samt produktion af minikraftvarmeanlæg med leverancer til hele verden.

Besøg virksomheden EC POWERi Hinnerup tirsdag 9. april kl. 16:30.

Tilmelding senest 7. april på sales@ecpower.dk. Gratis adgang

EC-Power, Samsøvej 25, 8230 Hinnerup.

 

Åbent hus på Hinnerup Fjernvarme

Kom og besøg Hinnerup Fjernvarme 11. april kl. 16.00.

Hinnerup Fjernvarme blev etableret i 1962 og producerer miljøvenlig og CO2-neutral varme baseret på træ-flis og halm, som de får fra lokale leverandører I dag er Hinnerup Fjernvarme et andelsselskab, som er ejet af sine ca. 4.200 fjernvarmeforbrugere. Hinnerup Fjernvarme forsyner bolig- og erhvervsområder i både Hinnerup og Søften samt landbyerne Vitten, Haldum og snart Haar med varme. Desuden er Hinnerup Fjernvarme via en transmissionsledning bundet sammen med varmeværket i Hammel. 

Du har mulighed for at høre mere om Hinnerup Fjernvarme og få en rundvisning, hvor du kan se det helt nye halmanlæg torsdag 11. april kl. 16.00- 18.00.

Tilmelding senest 10.. april på info@hinnerupfjernvarme.dk. Gratis adgang

Hinnerup Fjernvarme, Fanøvej 15, 8230 Hinnerup

 

Åbent hus på genbrugspladserne

Favrskov Forsyning inviterer inden for på genbrugspladserne - læs mere på Favrskov Forsynings hjemmeside

Dato: 29. marts 2019

Senest opdateret:

29. marts 2019