”Uanset” – alle kan noget uanset hvad

Projekt Uanset er et nyt beskæftigelsestilbud, der udbydes af jobcentret, til borgere, der er langt væk fra arbejdsmarkedet. I projektet produceres boliginteriør, som sælges i Uanset-butikken i Hadsten.

Viskestykker, puder, betonhylder og skærebrætter er helt synlige resultater af Projekt Uanset. Og nu kan det smukke boliginteriør købes i Uanset-butikken

Projekt Uanset er et helt nyt beskæftigelsestilbud, der udbydes af jobcentret, til borgere, der er langt væk fra arbejdsmarkedet. Borgere som har brug for et forløb, hvor der både arbejdes på at udvikle arbejdsevne og på at genopbygge hverdagen. Målet med projektet er at flytte borgerne fra offentlig forsørgelse til lønnet arbejde.

I løbet af 2017 vil op til 30 borgere have deres hverdag i værkstederne hos Projekt Uanset, der holder til i en tilbygning til Hadsten Fri Fagskole på Østergade 77 i Hadsten. Her produceres der lækkert boliginteriør, og der arbejdes blandt andet med ideudvikling af nye produkter og en fast produktionslinje, hvor der lægges stor vægt på bæredygtighed og re-design. Værkstedet fungerer som en arbejdsplads, hvor der stilles krav, og hvor den enkelte har ansvar for specifikke opgaver.

Løser også bestillingsopgaver

Projekt Uanset udfører også bestillingsopgaver, og det er derfor muligt at kontakte Uanset, hvis du har et ønske om produktion af specielt festpynt i et givent tema, puder i unikt design eller eksempelvis en hønsegård. Der er en kreativ tilgang til løsningerne, og medarbejderne hos Uanset står til rådighed til en god snak omkring bestillingsopgaverne. Kontakt Uanset på telefon 24 63 48 19 eller 24 61 41 77.

Butikken ved Uanset er åben mandag til torsdag kl. 9-14 og fredag kl. 9-12 på Østergade 77, 8370 Hadsten (ved Hadsten Fri Fagskole). Der tages imod betaling med MobilePay.

Alle er velkomne til at kigge forbi.

Dato: 21. august 2017

01. september 2017