Vandretur på Trækstien 10. august

10. august er der mulighed for at komme med på en interessant vandretur på Trækstien.

Lørdag 10. august kl. 10 til cirka kl. 12 inviterer Favrskov Kommune og Danmarks Naturfredningsforening, Favrskov, på en naturhistorisk vandretur på trækstien.

Turlederne er biolog Carsten Monsrud og naturvejleder Vibe Søndergaard, begge ansat i Favrskov Kommune. De vil kæde natur og historie sammen til én fortælling, der også omfatter fundet af Jyllands måske ældste kongegrav.

En af Nordeuropas største monumentale skibssætninger er fundet her – hvorfor lige her? Hvorfor løber Gudenåen her? Hvorfor var det dengang så attraktivt at bosætte sig i området? Og hvorfor er det, at vi finder udsigt til vand så tiltrækkende, også i dag? Vi forsøger at blive klogere på naturen og historien undervejs.

Mødestedet er shelter- og kanopladsen modsat Kongensbro Kro - nærmeste adresse: Truust Gade 99, 8882 Fårvang.  Se evt. kort på www.Udinaturen.dk

Turen er gratis, og der er plads til max. 35 deltagere. Tilmelding senest 9. august på Kirkegaard.annemette@gmail.com
Yderligere info: Vibe Søndergaard: 30 58 33 88.

Medbring: Kaffe og siddeunderlag, og fodtøj, der kan klare lidt vand.

Dato: 06. august 2019

06. august 2019