You are here

Vil du med til Frivillig Fredag 2019?

Den nationale hyldest til frivilligheden - Frivillig Fredag – sker i år fredag 27. september under temaet ”Vil du med?”

Dagen markeres i Favrskov af FrivilligCenter Favrskov, der blandt andet inviterer til koncert med NOAH og en premiere på frivillig-filmen ”Vil du med?”. Derudover er der god mad, hygge og masser af muligheder for at møde frivillige fra alle Favrskovs foreninger og fællesskaber.

Borgmester Nils Borring glæder sig over, at frivilligheden endnu engang fejres i Favrskov.

- De frivillige spiller en vigtig rolle og fortjener på alle måder at blive værdsat og anerkendt for deres indsats. Om man er fodboldtræner, besøgsven, formand for bestyrelsen eller medhjælper til et marked, så gør man en indsats for fællesskabet, og det er jeg meget taknemmelige for, siger Nils Borring.

Også Lena Leth Jensen, formand for FrivilligCenter Favrskov, ser frem til Frivillig Fredag 2019.

- I år mødes vi under temaet “Vil du med?”. For FrivilligCenter Favrskov indfanger det, hvad Frivillig Fredag og tiden op til handler om:  At synliggøre vores frivillige indsatser i Favrskov - og få flere med ind i vores fællesskaber. Sidste år satte vi fokus på de forskellige former for frivillighed i Favrskov. I år sætter vi fokus på de unges mulighed for at engagere sig i fællesskaberne, fortæller Lena Leth Jensen.

Det er gratis at deltage i Frivillig Fredag 2019, men af hensyn til bestilling af mad er der tilmelding på tilmeld@frivilligcenterfavrskov.dk. Det er et åbent og børnevenligt arrangement - så kom, når du kan og gå, når du har brug for at komme hjem. 

Frivillig Fredag holdes i Store Sal, Inside, Dalvej 1, Hammel. 

Program for Frivillig Fredag 2019

15:30 Dørene åbner

16:00 Premiere på filmen: Vil du med?

16:30 Middag med musik

17:30 Koncert med NOAH

18:00 Tak for i dag

Dato: 12. september 2019

Senest opdateret:

16. september 2019