Døgnåben digital rådgivning i Jobcenter Favrskov

24.11.2022

Nu er der mulighed for digital vejledning og rådgivning fra Jobcenter Favrskov 24 timer i døgnet året rundt.

Jobcenter Favrskov lancerer nu en digital platform, der tilbyder videoundervisning og materiale, der kan støtte jobsøgende mellem samtalerne med jobcenteret. Det digitale tilbud er således et supplement til den vejledning, der i forvejen gives i jobcenteret.

I første omgang er det borgere, der modtager kontanthjælp eller dagpenge, der får adgang til platformen, og i 2023 kommer flere målgrupper til.

- Baggrunden for det digitale initiativ er vores ambition om at levere Danmarks bedste beskæftigelsesindsats. Det indebærer, at vi drager fordel af de muligheder, som digitalisering giver, og at Jobcenteret møder borgerne, dér hvor de er. På den måde kan vi give borgerne endnu bedre service ved, at de kan tilgå information, råd og vejledning, når det passer dem bedst, forklarer konstitueret arbejdsmarkedschef Camilla Sonne.

Platformen fungerer både på en computer og på mobile devices, så det er muligt for borgerne at tilgå Jobcenter Favrskovs karriererådgivning, hvor som helst og når som helst. 

De borgere, der får mulighed for at benytte den nye digitale løsning, får direkte besked af deres kontaktperson i Jobcenter Favrskov.

Billede af system til døgnåben digital rådgivning i Jobcenter Favrskov