Du kan brevstemme

30.09.2021

Tirsdag 16. november 2021 er der kommunal- og regionrådsvalg. Fra tirsdag 5. oktober og frem til og med fredag 12. november kan du brevstemme på ethvert folkeregister eller borgerservicecenter i Danmark.

I Favrskov Kommune kan du brevstemme på Borgerservicecentret, Skovvej 20, Hinnerup – se åbningstiderne (bemærk, at der er lukket om onsdagen) eller på et af kommunens fire biblioteker i den bemandede åbningstid.

Du kan, ud over de normale åbningstider, også brevstemme i Borgerservicecentret, Skovvej 20 i Hinnerup:

  • Lørdag 30. oktober kl. 9-12
  • Lørdag 6. november kl. 9-12
  • Fredag 12. november kl. 9.30-16 – du kan også afgive brevstemme på bibliotekerne i Hadsten, Hammel og Hinnerup til kl. 16 den dag

Du skal huske at medbringe legitimation - eksempelvis sundhedskort, kørekort, pas, eller valgkort, som du dog først modtager cirka syv dage før valget.

Det vil også være muligt at brevstemme til ældrerådet i Favrskov på de nævnte brevstemmesteder.

Hjælpemidler

På alle brevstemmesteder er der sorte filtpenne til afkrydsning på stemmesedlen og en ikke-håndholdt lup, der kan forstørre tekst til mindst firedobbelt størrelse. Der er plads til at afkrydse stemmesedlen under luppen.

På Borgerservicecenteret, Skovvej 20 i Hinnerup er der et hæve-sænke-bord til kørestolsbrugere og et CCTV, der forstørrer tekst.