You are here

Favrskov inviterer revisorer på kursus i energioptimering

Favrskov Kommune, Energitjenesten og Erhvervsakademi Aarhus inviterer alle revisorer til et gratis kursus i energidrift for små og mellemstore virksomheder.

Revisorerne klædes på til at hjælpe deres kunder med at afdække, hvor de med fordel kan optimere energien og dermed spare både penge og CO2.

Netop revisorer er ifølge Carsten Vejborg fra Energitjenesten Jylland-Fyn en vigtig målgruppe for mere energieffektive virksomheder.

- Revisorerne har i forvejen en tæt kontakt til virksomhedsejerne, og de har adgang til tallene om el, vand og varme. Derfor kan de også ret nemt lære at vurdere, hvornår de skal tage en snak med virksomhederne om energioptimering, hvis det eksempelvis viser sig, at der er høje tal på elmåleren, forklarer Carsten Vejborg.

Anders G. Christensen, formand for Teknik- og Miljøudvalget i Favrskov Kommune glæder sig over den nye vej til at finde energibesparelser hos små og mellemstore virksomheder.

- De små og mellemstore virksomheder får ikke megen opmærksomhed fra energiselskaberne, så måske har de aldrig fået undersøgt, om de med få greb kan opnå energibesparelser. Nu klæder vi revisorerne på til at hjælpe dem, og jeg håber, det bliver en fordel for både virksomhederne, revisorerne og ikke mindst miljøet, siger Anders G. Christensen.

Om kurset for revisorer

Kurset i energieffektiv drift udbydes også for revisorer i Aarhus og Skanderborg Kommuner og er gratis for alle revisorer i de tre kommuner. Der er frit valg mellem følgende datoer:

  • Torsdag 31. januar på Erhvervsakademi Aarhus, Ringvej Syd 104, 8260 Viby
  • Tirsdag 5. februar på Den Jydske Haandværkerskole, Ellemosevej 25, 8370 Hadsten
  • Torsdag 7. februar på Fælleden, Skanderborg Fælled 1, 8660 Skanderborg
  • Kurset afholdes alle dage fra 8.30 til 12.00.

 

Læs mere om kurset her

Tilmelding: senest to dage før kursusdagen til cav@energitjenesten.dk. For yderligere information ring gerne til Carsten Vejborg, EnergiTjenesten, på tlf. 20 84 49 23.
 

Energitjek for virksomheder

Peger tallene på, at der kan være gevinster for virksomheden ved at få tjekket energiforbruget, er der hjælp at hente med et energitjek. Kontakt klimakoordinator i Favrskov Kommune Mette Thorndahl på tlf. 40 12 30 44 for at høre mere om energitjek for virksomheder i Favrskov Kommune.

Dato: 21. januar 2019

Senest opdateret:

21. januar 2019