Flot opbakning til tivoli-tur

12.11.2021
Tegning af jul i Tivoli Friheden i Aarhus

Godt 800 ældre borgere og deres pårørende har ved tilmeldingsfristens udløb meldt sig til arrangementet i Tivoli Friheden i Aarhus, som løber over fire dage i de kommende uger.

De indbudte er plejehjemsbeboere og ældre, der modtager hjemmepleje, aktivitetstilbud og daghjemstilbud. Og deltagerne har så haft mulighed for at invitere en pårørende med.

Karavaner af busser drager afsted fra hele Favrskov mod Tivoli Friheden i Aarhus, når de mange deltagere tager afsted til koncert med Stig Rossen i Frihedens koncerthus ’Hermans’. Efter koncerten serveres der risengrød, juleøl, kaffe og småkager, hvorefter deltagerne får mulighed for at opleve den julepyntede forlystelsespark, inden turen igen går hjem mod Favrskov.

Grethe Villadsen, formand for Social- og Sundhedsudvalget i Favrskov Kommune, glæder sig over den flotte opbakning til arrangementet.

- Efter corona-nedlukningen har mange selvfølgelig følt et behov for at komme ud og opleve noget sammen med andre mennesker. For mange har det været en tid med isolation og afsavn, så derfor er det en glæde, at vi har fået midler til at stable sådan en udflugt på benene. Hovedparten af deltagerne har en pårørende med på turen, så det bliver også godt for dem at få en fælles oplevelse, siger Grethe Villadsen.

Midlerne til arrangementet kommer fra en statslig aktivitetspulje til sårbare ældre.

Da der er over 200 deltagere ved hver af koncerterne i Hermans, skal der fremvises corona-pas ved indgangen.