You are here

Fuldt hus til arrangement om e-handel i Søften

Syv succesfulde e-handelsvirksomheder delte ud af egne erfaringer ved et stort arrangement om e-handel arrangeret af Favrskov Kommune og Business Region Aarhus.

Lær af dem, som lever af det!

Sådan lød sloganet for det e-handelsarrangement, der løb af stablen i Søften i sidste uge. Her fyldte over 100 forventningsfulde deltagere pladserne ud i Omega Skatehal i Søften, som Favrskov Kommune og Business Region Aarhus i dagens anledning havde omdannet til en konferencesal.

Og der blev god mulighed for at lære af dem, som lever af det: Ejere, direktører og repræsentanter fra syv dygtige e-handelsvirksomheder var inviteret som oplægsholdere og delte flittigt ud af egne erfaringer – herunder også de fejl, de selv havde begået undervejs i arbejdet med opbygge deres egne virksomheder.

Tilhørerne fik blandt andet gode råd om, hvordan man som e-handler skal forholde sig til Amazon, der har sat sig tungt på e-handlen i blandt andet Tyskland og USA og nu måske også er på vej til Danmark. Derudover fik deltagerne mulighed for at vælge sig ind på små dialogseancer med oplægsholderne, hvor der var mulighed for at spørge endnu mere ind til forholdene i oplægsholdernes virksomheder.

Borgmester Nils Borring bød de mange deltagere velkommen til arrangementet, som fokuserede knivskarpt på e-handel.

- Vores valg af e-handel som tema kom ikke ud af det blå. I løbet af de seneste år er der blomstret en række succesfulde e-handelsvirksomheder frem i Favrskov Kommune, ligesom her også findes nogle stærke e-handelsfyrtårne med trecifret millionomsætning. Den udvikling vil vi som kommune gerne understøtte, og derfor glæder det mig også, at så mange fandt vej til vores arrangement i Søften, siger Nils Borring.

Favrskov Kommune har afsat 500.000 kroner i en pulje, der skal bidrage til udviklingen af e-handlen og tiltrække nye e-handelsvirksomheder. Også af den grund var e-handel valgt som tema for arrangementet, der var en del af festivalen Internet Week Denmark, hvor der i og omkring Aarhus er blevet sat fokus på internettets muligheder gennem mere end 150 arrangementer.

De syv oplægsholdere var følgende:

Søren Kipling – direktør for rådgivningsvirksomheden Be-ahead og eshoes
Jakob Høy Biegel – ejer/direktør for SkatePro
Trine Persson – ejer/direktør for Webapoteket
Jonas Mørkøre Andersen – ejer/direktør for Løbeshop
Jan P. Eskildsen – ejer/direktør for Hair Team Company
Jeppe Møller Jensen – director of e-commerce, European Sperm Bank
Daniel Brix Hesselager – ejer af Rains

Du kan se slideshow fra dagen her.

Dato: 16. maj 2019

Senest opdateret:

30. maj 2019